onsdag 9. mai 2012

HverdagsgledeBestefar fikk kreft som de fikk behandlet for 2 år siden. Men for omtrent et år siden fikk han påvist at krefta hadde spredd seg igjen. Han har fått behandlinger, men ble stadig dårligere og i høst og vinter var han veldig dårlig og etterhvert viste det seg at det ikke var noen mulighet for at han ble frisk igjen. Jeg laget dette kortet til bestemor og bestefar som levde i ei veldig vanskelig tid med mye dårlige dager. Bare ei uke etterpå døde bestefar. Bestemor og bestefar var gift i nesten 57 år og hadde hatt mange både gode og dårlige dager i sitt lange liv sammen. 

Dette var også mitt bidrag til oppgave 1 i dokkecupen kort hos Papirdokkene. Oppgaven til gruppa jeg var på var å la seg inspirere av dette bildet. Jeg lot meg inspirere av noen av fargene, blomster, borden midt på og "family" og "life is good".


Dette er et dobbelt 15x15 cm kort, men jeg har brettet det i overkant på framsida, ikke på sida. Er veldig glad i å lage sånne kort. Da kan kortet stå fint og vise fram enten utsida eller den ene innsida. Jeg har vist fram den ene innsida, den andre er lik, men med skrivefelt der det er stemplet tekst på den jeg har vist fram. Det vil komme flere sånne kort framover, og da viser jeg bare fram den ene innsida og stort sett alltid er den andre innsida lik, bare med skrivefelt der det er tekst på den sida jeg har vist fram. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar