mandag 17. januar 2011

søndag 16. januar 2011

torsdag 13. januar 2011

Adventskalender til Frode

Adventskalenderen til Frode er ganske lik jentenes og mammas kalendere. Her har jeg brukt rød, kvit og grå som farger og brukt julestjerner som pynt i likhet med mammas kalender. Den er laget av mellomstore fyrstikkesker. Jeg har her også brukt papp-plater som bunn og topp. På toppen er det to stykker, med mønsterark øverst der jeg har embosset "God jul" i sølv. I skuffene er det også her mønsterark. Til skuffene har jeg brukt Tim Holtz Hitch Fasteners som blir kjempeflotte skuffeknotter.





Adventskalender til Aurora

Adventskalenderen til Aurora er veldig lik Mathea sin. Den er laget av mellomstore fyrstikkesker. Jeg har her også brukt papp-plater som bunn og topp. På toppen er det to stykker, med mønsterark med en snømann øverst. Jeg har valgt å nesten ikke ha pynt på kalenderen, bare noen snøkrystaller, i tillegg til at jeg har stanset ut bokstaver med navnet til veslesnuppa øverst. I skuffene er det også her mønsterark. Til skuffene har jeg brukt Tim Holtz Hitch Fasteners som blir kjempeflotte skuffeknotter.





Adventskalender til Mathea

Adventskalenderen til Mathea er laget av mellomstore fyrstikkesker. Jeg har her også brukt papp-plater som bunn og topp. På toppen er det to stykker, med mønsterark med snømenn øverst. Jeg har valgt å nesten ikke ha pynt på kalenderen, bare noen snøkrystaller, i tillegg til at jeg har stanset ut bokstaver med navnet til veslesnuppa øverst. I skuffene er det også her mønsterark. Til skuffene har jeg brukt Tim Holtz Hitch Fasteners som blir kjempeflotte skuffeknotter.