fredag 29. januar 2010

Kort fra Julie-Amalie

Jeg har fått kort fra lillesøstra mi. Hun synes det er litt morsomt å lage forskjellige ting som kort, lime på lys osv. Så til jul ga jeg henne litt småscrappesaker, noen ark, pynt ol. I jula laget hun da kort til meg som jeg fikk. Så snill lillesøster jeg har! =) =) =)

lørdag 23. januar 2010

Blir visst aldri ferdig med juleinnlegg jeg...

Her er i hvert fall det siste julete innlegget mitt. Måtte bare skryte av lysfatene mine som jeg laget til jul. Så lenge ingen andre sa noe om de, må jeg vel bare skryte av de selv for jeg synes i hvert fall de ble fine jeg da (jaja, bare skryter nå og kanskje det var en grunn til at ingen kommenterte de, men jeg synes selv de ble fine, så da legger jeg ut bilder av de her jeg da). De lyste opp litt liksom og noe annet enn bare et enkelt lys. Har aldri hatt noe sånt før, men synes det ble veldig koselig, så det skal jeg gjøre senere også. Det ene sto på spisestuebordet, mens det andre sto på kommoden vi har leker i i stua.


After Eight-bokser






Til jul laget jeg After Eight-bokser til mine og Frodes besteforeldre, og en til oss selv da. Den første er jeg veldig lite fornøyd med, men de andre synes jeg ble ganske fine, i hvert fall mye finere enn slik de egentlig er.

lørdag 9. januar 2010

søndag 3. januar 2010

Bursdagskort til Britt Inga





Kort til Britt Inga, tante til jentene, til hun hadde bursdag. Jeg laget så klart et veskekort til henne, hun er litt glad i shopping. Og brukte charmsen med veska det står "shopping" på som jeg hadde kjøpt til dette formålet tidlig i høst. Ble veldig fornøyd med kortet, det passer utmerket til mottakeren! =)

Bursdagskort til Line


Telys-kort jeg laget til Lines bursdag.

Kort til Monica


Kort jeg laget til Monica for lenge siden, men sendte det ikke før til jul nå. Har vært så misfornøyd med det, men har enda ikke kommet så langt at jeg har fått laget et nytt. Så da måtte jeg bare sende det. Er det 5. kortet jeg laget siden jeg startet. Får vel snart prøve å sette meg ned og lage et nytt et tenker jeg, må bare få laget og ordnet litt annet først.

Adventskalendere

Bare bittelitt sent, men her kommer bilder av adventskalenderne jentene hadde i år. Storesøster hadde den store boksen, mens lillesøster hadde de to små.